Sponsors

150 jaar LEL

clipopendeur

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Initiatie

Boogschieten is een sport voor jong en oud, man of vrouw, valide of mindervalide, kortom, een sport voor iedereen, maar vooraleer aan te sluiten bij een club, is het verstandig om eerst een initiatie te volgen. Tijdens deze initiatie wordt het boogschieten in het kort uit de doeken gedaan, van de basistechniek tot en met de veiligheid.

In het begin wordt er geschoten op korte afstand waardoor de trefzekerheid vrij groot is. Het is voor de beginnende schutter een oppepper wanneer het doel geraakt wordt.

De initiaties worden meestal individueel gegeven, maar kunnen ook voor groepen. Eventueel komen we tot bij u. Voor individuen wordt de initiatie gegeven tijdens onze trainingen op dinsdag en vrijdag en op afspraak. Voor groepen moet je eerst een afspraak maken.

Wij hebben alle materiaal om de basis aan te leren. Je hoeft dus voor niets te zorgen. Kom gewoon in dagelijks tenue. Draag best geen losse trui of een hemd met wijde mouwen, omdat deze je bewegingen kunnen hinderen. Lang haar bind je best ook even op.

De kostprijs van de initiatie bedraagt € 5,00 met inbegrip van de huur van het materiaal, een consumptie naar keuze en professionele begeleiding (*).
Initiatie voor groepen kan enkel op afspraak. Tot 10 personen € 5,00/persoon, meer dan 10 personen € 4,00/persoon, met een minimum van € 50,00. 1 consumptie per persoon inbegrepen.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze club en eventueel een pijltje schieten.

Meer info en afspreken via het contactformulier >>>

(*) Houders van een Vrijetijdspas van de gemeente Leopoldsburg (+ Heppen) krijgen een korting van 50% op alle clubactiviteiten.